Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Prelucrarea datelor cu caracter personal si cookies

Protecţia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC TOR DESIGN SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării şi prelucrării datelor este onorarea comenzilor dumneavoastră. Aceste date nu vor fi date spre publicare şi nici unor terţe persoane.
Dumneavoastră nu veţi primi mesaje publicitare sau mesaje informative generale prin poşta electronică decât dupa ce vă daţi acceptul în acest sens. Excepţie fac mesajele prin care vă notificăm asupra comenzilor dumneavoastră (confirmări ş.a.).

Va aducem la cunostinta ca am modificat Termenii si Conditiile si informatiile privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, conform noului regulament nr.679/2016, aplicabil incepand cu data de 25.05.2018.
Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa va informam cu privire la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale.

1. Principii de protectie a datelor 

Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4) Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor. 


2. Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).
Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 

3. Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Numele si datele de contact (Colectam numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare)
Colectam parolele si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului de pe site-ul nostru.
Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

4. Scopul colectarii datelor personale

informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate;
trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.
cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

De asemenea, TOR Design poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. Utilizarea datelor personale

vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 4).
vom pastra inregistrarile convorbirilor telefonice pe o perioada de maxim 6 luni. 
accesul la datele personale este strict limitat personalului Tor Design , asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO la adresa de email [email protected]

6. Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email [email protected]

7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale ( daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal ), va rugam contactati DPO la adresa de email: [email protected]

Cerere datata prin e-mail .
Abonarea la newsletter-ul nostru va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere si oferte personalizate prin e-mail sau SMS.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti da click pentru „Dezabonare" sau trimite un mesaj la [email protected]
Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct. 

Va multumim,
Octavian Bora
Data Protection Officer

Fișierele cookie – informație prescurtată

Ce sunt fișierele „cookies”?

Fișierele ”cookies" sunt date IT, în special fișiere text, stocate în dispozitivele utilizatorilor finali (computere, telefoane, etc.) destinate utilizării site-urilor Web. Aceste fișiere permit recunoașterea dispozitivului utilizatorului și afișarea corectă a site-ului adaptat preferințelor sale individuale. "Cookie-urile" conțin, de obicei, numele site-ului web de la care provin, timpul de stocarea lor pe dispozitivul final și un număr unic.

Pentru ce folosim fișierele „cookies”?

Cookie-urile sunt conținute în protocolul HTTP, care este aplicat pentru comunicarea între serverul de internet și browser. Se compune din: o cheie care specifică denumirea valorii, valoarea și durata de viață, după care browser-ul ar trebui să șteargă fișierul cookie. Funcțiile lor sunt în mare parte standard pentru setările prevăzute de browser. Cookie-urile sunt folosite pentru a facilita utilizarea site-ului web și pentru a potrivi conținutul site-ului, inclusiv ofertele noastre, la preferințele utilizatorilor și pentru a spori gradul de utilizare și personalizare a conținutului site-urilor de Internet.

Prin cookie urmărim comportamentul vizitorului pe site-ul nostru. Cookie ne ajuta sa imbunatim experienta Clientului atunci cand acesta viziteaza site-ul nostru. Acceptand Cookies, Clientul nu trebuie sa introduca de fiecare datele atunci cand se logheaza în cont sau când descarcă un produs.

Daca un Client alege sa nu accepte cookie-urile noastre, este posibil sa aiba o experienta mai putin placută pe site decat atunci cand le accepta. Daca un Client alege sa accepte cookie, accepta ca site-ul (serverul nostru) sa transmita catre hardisk-ul sau mici fragmente de informatii. Aceste informatii vor fi folosite în scopurile afisarii unui site adaptat preferintelor clientului..Fisierele cookie nu pot fi utilizate pentru transmiterea virusilor sau pentru a rula programe

Ce fel de ”cookie-uri” sunt folosite de noi?

Se utilizează două tipuri de fișiere "cookie" - "sesiune" și "permanente". Primele sunt fișiere temporare care rămân pe dispozitivul utilizatorului până la delogare de pe site sau dezactivarea software-ului (a browser-ului web) - apoi sunt eliminate automat de pe dispozitivul utilizatorului. Fișierele "permanente" rămân pe dispozitivul utilizatorului pentru timpul specificat în parametrii fișierelor "cookie" sau până când sunt eliminați manual de către utilizator. Fișierele "cookie" utilizate de partenerii operatorului site-ului web sunt supuse propriilor politici de confidențialitate.

Cookie-urile pe care le folosim trebuie în primul rând să faciliteze utilizarea site-ului nostru, de exemplu prin "memorarea" informațiilor furnizate o singură dată, astfel încât utilizatorul nu trebuie să le indice de fiecare dată. De asemenea, folosim cookie-uri care permit adaptarea conținutului prezentat pe Internet la preferințele dvs. (cum ar fi anunțurile și fotografiile).

Politica de confidențialitate și fișierele "cookie"

Atunci când utilizatorul navighează pe site-ul nostru, folosim cookie-urile pentru a identifica browserul sau dispozitivul utilizatorului - fișierele "cookies" colectează diferite tipuri de informații, care în principiu nu prezintă date personale (nu permit identificarea utilizatorului). Cu toate acestea, anumite informații, în funcție de conținutul și de modul de utilizare a acestora, pot fi asociate cu o anumită persoană și astfel pot fi considerate date cu caracter personal. În legătură cu politica site-ului eobuwie.pl, datele sunt criptate, ceea ce împiedică accesul persoanelor neautorizate la acestea.

Profilare

Cu ajutorul tehnologiei cookie folosită pe site-ul nostru, este posibil să se afle preferințele utilizatorilor - de exemplu, analizând cât de des vizitează site-ul nostru sau la ce produse se uită cel mai mult. Analiza comportamentului online ne ajută să înțelegem mai bine obiceiurile și așteptările utilizatorilor și să ne adaptăm nevoilor și intereselor lor. Datorită acestei tehnologii, nu numai că putem prezenta utilizatorului o reclamă adaptată acestuia (de exemplu, publicitatea care rezultă din recenta vizualizare a încălțămintei numai în categoria "pantofi"), iar din ofertele disponibile să prezentăm în primul rând cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor utilizatorului, dar putem, de asemenea, să creăm și să prezentăm ofertele pentru utilizatorul respectiv sau reduceri care nu sunt disponibile altor persoane.

Renunțarea utilizatorului la cookie-uri care permit afișarea unor anunțuri potrivite intereselor sale, nu înseamnă că acesta nu va mai primi nicio reclamă atunci când utilizează site-urile noastre sau alte site-uri web - în acest caz, utilizatorul va primi în continuare același număr de anunțuri, dar care nu vor avea legătură cu activitatea sa de până acum.

Accesul la informații privind activitatea utilizatorilor pe Internet prin folosirea cookie-urilor ne va permite, de asemenea, să efectuăm analizele pieții și cele statistice.

Informațiile colectate și conținute în fișierele cookie pot fi stocate după terminarea sesiunii de browser, ceea ce permite, de exemplu, folosirea acestora în timpul vizitelor ulterioare ale utilizatorului.

Retargeting

Bazându-ne pe cookie-uri, folosim tehnologia care ne permite să ajungem cu un mesaj publicitar la utilizatorii care au vizitat anterior site-ul nostru, pe alte site-uri vizitate, inclusiv pe cele care aparțin entităților care cooperează cu partenerii noștri.

Lipsa legăturii dintre anunțul afișat utilizatorului și interesele și nevoile acestuia, poate fi deranjant pentru el. Considerăm că este mai atractiv și mai practic ca utilizatorul să primească mesajul care să corespundă intereselor și nevoilor sale identificate ca rezultat al analizei comportamentului său anterior, bazat pe tehnologia cookie-urilor. Prin urmare, suntem interesați ca materialele publicitare să-l urmărească pe utilizatorul care navighează pe site-urile web diferite pentru a-i furniza reclamele adaptate activității sale anterioare pe internet.

Fișiere cookie terță parte

Cookie-urile pe care le folosim sunt destinate în primul rând optimizării deservirii utilizatorului atunci când acesta folosește site-ul nostru. Cu toate acestea, colaborăm cu alte companii în domeniul activității lor de marketing (publicitate). În scopul acestei cooperări, browser-ul sau alt software instalat pe dispozitivul utilizatorului, salvează și cookie-urile provenite de la entitățile care desfășoară astfel de activitate de marketing. În politica noastră de confidențialitate puteți lua cunoștință de lista partenerilor noștri de încredere.

Fișierele cookie trimise de aceste entități sunt menite să îmbunătățească eficiența prezentării către utilizator a anunțurilor publicitare care corespund activității sale online - terțe părți furnizează conținut publicitar utilizatorilor.

Prin urmare, în timpul vizitei pe site-ul nostru, cookie-urile partenerilor noștri sunt, de asemenea, stocate pe computer sau pe alt dispozitiv al utilizatorului. În acest fel, de exemplu, sunt colectate informațiile despre produsele urmărite sau achiziționate.

Ștergerea / blocarea fișierelor „cookies”

Rețineți că puteți gestiona acordurile dvs. pentru utilizarea cookie-urilor prin intermediul setărilor de confidențialitate pe pagina noastră sau în browser-ului dvs. Daca nu sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor bifati aceasta optiune si nu vom mai ultiliza Cookies pentru analiza comportamentului d-voastra pe site-ul nostru.

În mod standard, browser-ele de Internet sau alte programe software instalate pe un computer sau pe un alt dispozitiv al utilizatorului, conectat la rețea, permit plasarea anumitor tipuri de "cookie-uri" pe un astfel de dispozitiv. Aceste setări pot fi modificate astfel încât să se blocheze utilizarea fișierelor "cookies" în setările browser-ului web sau să se informeze despre fiecare transfer pe dispozitivul utilizatorului. La fel, și consimțământul exprimat cu privire la utilizarea acestei tehnologii poate fi modificat sau anulat în orice moment (blocând salvarea cookie-urilor în viitor).

De asemenea, este posibilă blocarea cookie-urilor de la terțe părți, cu acceptarea simultană a "cookie-urilor" provenite direct de la site-ul eobuwie.pl.

Informații detaliate despre posibilitățile și modalitățile de manipulare a "cookie-urilor" sunt disponibile în setările software (ale browser-ului web).

Limitarea utilizării "cookie-urilor" poate afecta unele dintre funcționalitățile disponibile pe site.

Rețineți că renunțarea la cookie-uri se va aplica numai unui anumit browser. Aceasta înseamnă că aceleași acțiuni vor fi întreprinse pentru orice alt browser utilizat pe același sau pe alt dispozitiv.