Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Buburuza si Motanul Negru (Miraculous Lady Bug & Cat Noir)

03/06/2017
de catre BORA OCTAVIAN

Actiunea se desfasoara în zilele noastre la Paris, serialul se concentrează asupra adolescenților Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste. Când apare răul, Marinette se transformă într-o super Buburuza, în timp ce Adrien transformă într-un supermotan - Cat Noir. Cei doi lucrează împreună pentru a proteja Parisul de personajul negativ, misteriosul Hawk Moth, care ravneste și încearcă să  le fure puterile , prin utilizarea de "akuma" , fluturi iplini cu energie neagră, pentru a transforma cetățenii obisnuiti în zombi.

Eleva de liceu Marinette se gândeşte întotdeauna la aspectele pozitive ale vieţii şi adoră să-i ajute pe alţii în rezolvarea problemelor. Impulsivă şi energică, ea nu are obiceiul să se uite înainte de a sări! Chiar dacă Marinette este, de obicei, foarte încrezătoare, ea îşi pierde stăpânirea de sine în faţa dragostei sale secrete Adrien – un lucru pe care în postura de eroină, Buburuza nu l-ar face niciodată.(WIKI)

http://disneychannel.disney.ro/miraculos

vezi colectia noastra:

https://www.hainedecopii.ro/miraculous

Miraculous