Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

"Bluey" un nou desen animat de succes

09/03/2024
de catre de test eu

"Bluey" is Returning for Season 2! - MickeyBlog.com

Bluey (în română Blue) este un serial australian de televiziune pentru copii. A avut premiera pe 1 octombrie 2018, pe ABC Kids. Serialul a fost creat de Joe Brumm și este produs de compania Ludo Studio. Bluey și-a făcut apariția în Statele Unite ale Americii pe Disney Junior și este lansat pe Disney+ la nivel internațional. Fiecare episod are o durată de 7 minute.

Personajele din serial includ:

  1. Familia Bluey Heeler:

    • Bluey Heeler (vârsta de 6 ani, mai târziu de 7 ani) este o cățelușă Blue Heeler. Ea este energică și curioasă, dar câteodată o ignoră pe Bingo. Mereu vrea să se joace cu sora ei sau tatăl ei.
    • Bingo Heeler (vârsta de 4 ani, mai târziu de 5 ani) este o cățelușă Red Heeler. Ea este iubitoare și ascultătoare. Este sora mai mică a lui Bluey. Mereu vrea să fie plăcută de ceilalți.
    • Bandit Heeler / Tati este un cățel Blue Heeler. El este un arheolog. Mereu se joacă cu Bluey și Bingo. Uneori, poate să devină prea dur sau să uite că Bingo este mai mică ca Bluey. Încearcă să le învețe pe cele două cățelușe lecții importante, chiar dacă ele nu le înțeleg niciodată.
    • Caramela Heeler / Mami este o cățea Red Heeler. Ea lucrează la un aeroport, ocupându-se cu securitatea. Are un șef enervant. Mereu încearcă să fie blândă și iubitoare. Conștientizează diferența de vârstă dintre cățelușe și vrea ca Bluey și Bingo să fie fericite, nu doar prin joacă.
      1. Familia extinsă:

        • Partea lui Bandit:

          • Brioșă, verișoara lui Bluey, este neascultătoare și răsfățată.
          • South, verișoara lui Bluey, are o vârstă mică și a învățat să vorbească și să meargă în patru picioare mai târziu în serial.
          • Grivei, unchiul lui Bluey, fratele lui Bandit.
          • Trixie, mătușa lui Bluey.
          • Radley, unchiul lui Bluey, fratele lui Bandit.
          • Frisky, nașa zână a lui Bluey, se căsătorește cu Radley mai târziu în serial.
          • Buni, bunica lui Bluey.
          • Bob, bunicul posibil decedat al lui Bluey. Într-un episod a apărut viu, dar se crede că Buni și-l imagina.
        • Partea Caramelei:

          • O bunică posibil decedată, care nu a apărut în serial decât în câteva portrete de pe pereții casei.
          • Mort, bunicul lui Bluey.

      Difuzarea în România se face pe Disney Junior, iar programul include multiple episoade care încep la orele 08:00, 14:00, 18:00 și 21:30

"Knittex"- mai mult decat un brand local

04/09/2023
de catre de test eu

Cine suntem noi?

Suntem o companie de familie care produce articole de ciorapi pentru femei, copii si barbati, care este pe piata de peste 35 de ani ca firma KNITTEX. Toate procesele de producție, începând de la proiectare, au loc în fabrica din Łódź. De 5 ani, introducem produsele noastre pe piață sub noul brand NOQ by Knittex, tot sub acest brand ne puteți găsi la standurile companiei noastre din Polonia. De asemenea, suntem prezenți în zeci de țări din întreaga lume. intre care si Romania

Dintre produsele pentru copii, suntem renumiti pentru colantii din vascoza. Copiii le iubesc datorită moliciunii, ușurinței de a fi imbracati și a diversitatii culorilor.

Ce ne face să ieșim în evidență?

În primul rând, o abordare foarte atenta a subiectului calității. Calitatea și confortul de utilizare sunt prioritatea noastră. Nici măcar cea mai interesantă idee nu va intra în producție dacă înseamnă a nu crea ceva interesant ca aspect, dar nu de foarte bună calitate. A doua noastră trăsătură distinctivă este să facem lucruri extraordinare.

Suntem prezenti pe piata romaneasca in magazinul on-line Tiffany Kids cu produsele pentru copii, cu o colectie diversa si calitate foarte buna.

 

 

https://www.hainedecopii.ro/knittex/

Despre dans

28/02/2021
de catre de test eu
Pentru copii, dansul reprezintă o șansă de a se exprima de la o vârstă fragedă. Există multe aspecte pozitive pe care studiul dansului le aduce celor mici. Mișcarea este un mijloc alternativ de comunicare la limba vorbită.
Dansul este rigoare, disciplină, formează personalitatea copilului însuși. Mulți părinți își fac copiii să înceapă să studieze dansul încă de la trei ani. Nu există nicio îndoială că, pentru copii, școala de dans reprezintă, prin urmare, nu doar un loc în care pot începe studierea unei pasiuni și a unei discipline artistice, ci și ceva mult mai mult. Școlile de dans devin o parte integrantă a vieții de zi cu zi și a pregătirii copiilor noștri.
Mulțumită dansului, copiii pot spune povești, se poate spune, pot experimenta relația și colaborarea cu celălalt, cu grupul și cu spațiul, dezvoltând în același timp propriul limbaj și simțul ritmului.
 
 
Profesorul de dans este o figură foarte importantă în creșterea copiilor.
Școlile de dans devin o parte integrantă a vieții de zi cu zi și a pregătirii copiilor noștri
trad.din italiana
Elena Parmegiani
 

Isadora Dance, ca brand pentru școli

Avantajele unui parteneriat cu Isadora pentru școli:

• 10% reducere la toate articolele la comandarea tinutelor pentru o școală sau clasă (la comenzile dela 1000 ron)

• Transport gratuit pentru școli.

• Promoție: ne place să împărtășim fotografii și videoclipuri ale cursurilor în tinutele noastre și menționăm contul școlii pe social media.

• gama noastră largă de marimi permite îmbrăcarea diferitelor grupe de vârstă într-o singură tinuta: stilurile noastre sunt disponibile în dimensiuni pentru copiii dela 2 ani până la 16 ani.

• Avem o varietate de modele diferite în aceeași culoare, deci există o opțiune de a alege o culoare ca a școlii tale, stil care permite elevilor să aleagă designul în funcție de preferințele lor individuale sau să utilizeze modele diferite în aceeași culoare pentru diferite grupe de vârstă.

• Îmbrăcămintea noastră de dans este rezistentă; designul și tehnologia iau în considerare intensitatea dansului și a activităților sportive. Materialele sunt certificate OekoTEX 100, si sunt cusute in Romania.

 

• Îmbrăcămintea de balet si dans modern de înaltă calitate îmbunătățește imaginea școlii.

• O tinuta uniforma ajută un grup să iasă în evidență. Costumele pot avea "logo" brodat.

 

 
 
 

"Harry Potter" - un brand actual care inspira noi tendinte!

02/06/2020
de catre de test eu

Volumele Harry Potter formează o serie foarte populară în întreaga lume; ele aparțin genului fantastic și au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley și Hermione Granger. Wikipedia

"Gryffindor" sau "Casa Cercetașilor" este una din cele patru case ale școlii de magie, farmece și vrăjitorii Hogwarts. Casa a fost fondată de către Godric Gryffindor și este condusă de către profesoara Minerva McGonagall. Wikipedia

"Hogwarts" este castelul în care învață toți vrăjitorii din cărțile Harry Potter. Acesta are mai multe case: Hufflepuff, Ravenclaw, Slitheryn și Griffyndor. Acesta are mai multe coridoare, unul dintre ele fiind interzis.

  • "Draco dormiens nunquam titillandus" Nu gadila niciodata un dragon care doarme !

Modelele inspirate de aceste povesti, arata senzational. Ele sunt destinate atat fetelor , cat si baietilor adevarati fani ai seriei. Designul si grafica se inspira din aceste povesti. Preadolescentii vor fi cu siguranta fascinati de originalitatea lor.

 

 

Bing Bunny - un iepuras mai mult decat adorabil !

13/05/2020
de catre de test eu

Iepuraşul Bing este un personaj adorabil şi căpos, care întâmpină provocările grădiniţei, cum ar fi îmbrăcarea, luarea micului dejun şi plimbările în parc, într-un stil special şi simpatic, cu un bun simţ al umorului, iepuraşul Bing ne oferă o poveste voioasă şi prietenoasă, captivantă şi unică.

Personajele din desenul animat sunt :

By Source (WP:NFCC#4)

Articolele vestimentare inspirate de acest personaj sunt produse sub licenta E Plus Polonia

Blaze and the Monster Machines

21/04/2020
de catre de test eu

Blaze and the Monster Machines este un serial american de televiziune pentru copiii preșcolari, animat interactiv CGI, cu accent pe predarea despre știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM). Serialul a avut premiera pe Nickelodeon pe 13 octombrie 2014.

Serialul se învârte în jurul unui duo monster truck și șofer uman, Blaze și AJ, deoarece au aventuri în Axle City. Alături de ei se află mecanicul uman Gabby și prietenii lor de camioane monstru Stripes, Starla, Darington, Zeg și Watts, precum și concasorul și colegul său Pickle.

Spectacolul se concentrează pe Blaze, un camion monstru roșu și pe șoferul său inteligent tânăr, AJ. Ei trăiesc într-o lume care implică multe camioane monstru vii numite „Mașini  monstruoase”. Printre prietenii lor se numără prietenii lor de camioane, Starla, Stripes, Zeg, Darington și Watts (începând cu sezonul 3), precum și o fată numită Gabby, care este un mecanic care poate repara orice și mai târziu pe șoferul mașinii Monster Watts și aproape prieten (din sezonul 3). Fiecare episod prezintă, de asemenea, Crusher, un camion albastru trist, care înșală în curse. Concasorul este întotdeauna însoțit de un camion mic, numit Pickle, trofeul său neplăcut.

Fiecare episod are ca Blaze și AJ să parcurgă diverse aventuri și să rezolve probleme pe parcurs, în mod normal trei pe episod, cu „asistență” din partea spectatorilor. În plus, Blaze s-ar putea transforma într-un vehicul sau artefact diferit. Uneori, Blaze poate face o sarcină cu ajutorul vitezei lui Blazing, o putere specială care îi permite să meargă super repede.

Copii fani vor fi fascinati !

Uite cateva piese de imbracaminte , inspirate de aceasta serie aici  

https://www.hainedecopii.ro/blaze-and-the-monster-machines/

Bine ati venit pe blog-ul nostru

22/10/2019
de catre BORA OCTAVIAN

Ne pare bine că ati venit să ne vizitați. Pe blog-ul Tiffany Kids vom împărtăși cu tine subiecte legate de copii, de moda, distracție, jocuri, timp liber și desigur, super-eroii nostri.

Te-ai întrebat mereu de ce Minionilor le place să mănânce banane, sau de ce Mickey este mereu indragostit chiar și după atâția ani de Minnie? Sau cine este cu adevărat mult mai puternic, Batman sau Superman?

Răspunsurile corecte pot fi găsite chiar si aici pe blog-ul nostru!

Va vom tine la curent cu toate nouatile legate de supereroi si eroine, pentru că numai aici găsești toti eroii basmelor mai noi sau mai vechi sub un singur acoperiș!

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem !

Echipa "Tiffany Kids"

 

LOL Surprise - un brand surprinzator !

04/04/2019
de catre BORA OCTAVIAN

LOL Surprise, descoperind fenomenul !


În magazinele de jucării se vand imediat Ele vor sta in rafturi o după-amiază și "vor zbura".
Sunt păpușile LOL Surprise, un produs al MGA Entertainment care a obținut faima datorită videoclipurilor promoționale YouTube.
Despre ce vorbim? Ei bine, păpuși care sunt  de doar 5 centimetri și costă aproximativ 15 euro.
Secretul succesului lor constă în prezentarea și varietatea lor (există diferite familii: clubul Glitterati, clubul Opposites,Spirit club, Glee, teatru, atletism și dans ... ), care face ca cei mici sa doreasca să le colectioneze.
Surprizele LOL sunt caracterizate în principal din elementul surpriza. Ele sunt prezentate într-o minge, stil de ou Kinder, format din șapte straturi care sunt despachetate.

În interiorul mingii, dvs. descoperiți un mesaj secret care dă indicii despre clubul căruia îi aparține pălăria, niște autocolante, o sticlă, pantofi, haine, un accesoriu surpriză și, în cele din urmă, păpușa.
Aceste păpuși au trezit  interesul imediat al copiilor datorită ambalajului sau a  modului de ambalare care o acoperă, si care este uimitor.

Aceste papusi au generat un adevarat fenomen nemaivazut de ani buni in randul fanilor datorita modului in care sunt impachetate. Acest lucru este o sursa excelenta de material pentru YouTube, unde a devenit un "fenomen al despachetarii", multi oameni inregistrand procesul strat cu strat pentru a descoperi aceasta papusa, in final obtinand milioane de vizualizari si generand multa nerabdare in randul copiilor.

Noua colectie de moda inspirata de papusile LOL este plina de culoare si surprinde prin diversitate.

mai mult ...https://www.hainedecopii.ro/lol-surprise/

 

DD Step & Ponte 20 Incaltaminte de inalta calitate

12/03/2018
de catre BORA OCTAVIAN

PPOIECTARE SI TEHNOLOGIE DE FABRICATIE
D.D. Step oferă încălțăminte de înaltă calitate pentru copii. Încălțămintea aleasă în mod corespunzător ajuta la o dezvoltare armonioasa si un mers corect al copiilor. La proiectarea produselor noastre, întotdeauna am pus foarte mare accent să cream pantofi confortabili pentru ocrotirea sănătătii.

Conform actualului trend,  produsele noastre sunt la moda, confortabile și anatomic corecte. In perioada de dezvoltare a copiilor incăltamintea noastre permite picioarelor și degetelor picioarelor o mișcare  liberă și un maxim de protecție. Astfel încât copii se pot juca fericitii in timpul desfășurării activități de zi cu zi.

In procesul de fabricatie a pantofilor  D.D. Step se  folosesc cele mai recente tehnologii care sunt combinate cu măiestria clasicilor. Cei mai multi dintre pantofii noștri sunt realizati cu tehnologia de coasere 3D, reducind astfel utilizarea de adeziv, evitand produsele chimice.

MATERII PRIME
Pantofii joacă un rol foarte important în obtinerea  confortului în miscare. Acordăm o mare atenție la materialele prime utilizate pentru pantofi. Pielea naturală de înaltă calitate oferă delicatețe și sensibilitate pentru utilizatori.

UŞOR, FLEXIBIL, TALPĂ DE GUMĂ ANTI-ALUNECARE
Tălpile D.D. Step sunt realizate din cauciuc natural. Cauciucul pur  garantează flexibilitatea și durabilitatea produsului si totodată pantofii fiind ușori reduc efortul in miscare .Ca urmare a flexibilitatii talpilor de cauciuc natural ale pantofilor D.D.Step mersul copiilor va deveni o  placere.

PIELEA SUPERIOARĂ DE INALTĂ CALITATE
Toate produsele D.D. Step sunt realizate din piele autentica de calitate.
Pieile de vită de prima calitate sunt selectate cu grijă în scopul de a utiliza piese de grosime corespunzătoare pentru fețele pantofilor. La stârsitul procesului de fabricatie, acesta va avea ca rezultat o încălțământe perfecta pentru copii.

PROTECTIE SPORITĂ PENTRU DEGETELE PICIOARELOR
In final forma protecției sporite, oferă degetelor de la picioare o miscare libera. Înălțimea adecvată a produselor noastre asigură libertatea picioarelor.

SUPORT ARMAT LA CĂLCAI
Folosind la incălțamintea noastra suportul armat  la călcâi, aceasta garantează cea mai bună rigidizare interioară de lungă durată.Ridigizarea calcaiului este necesara pentru un mers sanatos.  PVC-ul format cu placă de rigidizare poziționata între partea superioară și căptușeală, nu este în contact cu picioarele copiilor, cu toate acestea susțin călcâiul in unghiuri corecte.

TĂLPI INTERIOARE
Componentele  folosite respectă standarde ridicate de inaltă calitate. Ne străduim, ca materiile ce au contact cu pielea picioarelor să  fie din materiale naturale. Tocmai de accea la căptușeala interioară și suprafata tălpii interioare s-a folosita piele naturală.

CONSTIENTIZAREA PROBLEMELOR DE MEDIU
Acordam  întotdeauna  o mare atenție la calitatea remarcabilă a produselor noastre. Pentru noi, este foarte important, să oferim un mediu sănătos pentru generațiile viitoare. Excludem substanțele  nocive ale fiecărui component. Acordam o mare atenție la excluderea substanțelor chimice periculoase in demersul fabricării. Calitatea produselor este verificata în mod regulat în laboratoare conform  standardelor Uniunii Europene. D.D. Step este mai mult decât incăltăminte, acordând confort  pentru copii și un sentiment de liniste pentru parintii responsabili.
Cutiile noastre de pantofi sunt 100% din hârtie reciclată,salvănd sute de copaci în fiecare an.

 

https://www.hainedecopii.ro/d.d.step

In perioada când copiii încep  primii pași, acestia merg ridicindu-se pe vârful degetelor, astfel incat  toată greutatea  lor se bazează în principal pe partea interioara a picioarelor. Așa cum sunt ele în creștere, musculatura, tendoane și oasele picioarelor sunt în curs de dezvoltare și de consolidare.

,Este foarte important pentru consolidarea muschilor piciorului mersul desculț în aer liber,exercitiile pe un teren natural, care contribuie la acest progres. Picioarele copiilor cresc si se schimba continuu  pâna devine adult, acordandu-i direcția  sănătoasă a structurii acestuia.

Un alt factor esențial este de a purta incăltăminte care este adecvata picioarelor și vârstei. De obicei, marea majoritate a copiilor nu au nevoie de încălțăminte specială. Muschii picioarelor lor sunt consolidate suficient, astfel încât acestea vor suporta greutăți si  nu se vor forma erorii corporale.

Cu toate acestea, uneori, avem nevoie pentru a ajuta picioarele copilului pentru a obtine postura corectă, și în cazul în care muschii nu sunt în măsură de a ține pasul cu creșterea bruscă a unui copil. Este necesar să se poarte pantofi speciali dacă dorim să prevenim suprasolicitarea  ligamentului și musculaturii în jurul călcâiului, dacă doriți să evitatii inclinarea spre interior a calcaiului. Pantofii pentru copii cu supinatie corectează  sprijinul picioarelor pentru a menține  poziția corecta.

Supinația inseamnă că  talpa este înclinata, pentru copii gamba si oasele trebuie să fie paralele astfel prevenind formarea unui picior X și durerile în picioare în timpul mersului pe jos, acest lucru la copil se poate  preveni prin surpare  la arcul longitudinal, scolioza, genunchi, ligamentelor, tensiune și alte prejudicii.

La  datorită noii tehnologii folosite, nu se va observa diferenta intre un pantof "normal" fiind construit cu o ridicare de 5 mm, supinatia este introdusa în interiorul talpii. Cu această modalitate și a designului , produsele  sunt la modă,ca urmare copiii ii poarta cu plăcere, in scurt timp dând pozitia corectă picioarelor.

Forma bombeului este conceputa cu atenție pentru a lăsa suficient loc pentru degetele de la picioare pentru a se misca confortabil. Toate produsele Ponte20, partea superioară precum și captuseala, sunt realizate din piele de calitate superioara. La acești pantofi, partea interioară  a călciului este ridicata cu 5 grade conform unei modalității speciale.

Pantofii  oferă o soluție pentru cei care consideră că este important ca mersul copiiilor lor să fie corectfolosind o incalțaminte mai sănătoasă, și să contribuie astfel la dezvoltarea armonioasa a picioarelor copiilor.

 

https://www.hainedecopii.ro/ponte-20/

Shimmer & Shine

14/01/2018
de catre BORA OCTAVIAN

Shimmer şi Shine sunt două surori gemene cu puteri speciale. Sunt de fapt duhuri care trăiesc o viaţă plină de aventuri şi magie. Rolul lor este să o ajute pe Leah, prietena lor umană, împlinindu-i toate dorinţele. Însă lucrurile nu ies mereu conform planului şi fetele se trezesc deseori în cele mai ciudate situaţii.

http://www.nickelodeon.ro/

In curand o noua colectie inspirata de aceste personaje minunate. https://www.hainedecopii.ro/fete/pijamale/pijamale-pantaloni-scurti/?features_hash=2-777

My Little Pony - The movie !

10/10/2017
de catre BORA OCTAVIAN

https://www.hainedecopii.ro/my-little-pony/

Micul meu ponei: Prietenia este magică este un serial de televiziune animată realizat de dezvoltatoarea Lauren Faust. Aceasta a dorit să creeze personaje mai profunde și nu cu aspect "fetițe drăgălașe" cum au fost celelalte caractere din franciza My Little Pony. Personajele au fost bine privite de critici și acest serial a atras mulți fanii mai vechi (o vârstă trecută de 10 ani) care se numesc "bronies". Fanii au popularizat mai mult personajele din fundal făcându-le fel de fel de filmulețe în glumă. Seria a dat naștere la numeroase mass-media, inclusiv o serie de cărți în format de benzi desenate pentru copii făcând rolurile personajelor mai extinse și o serie de filme intitulate ''My Little Pony:Equestria Girls'' și ''My Little Pony:Equestria Girls-Rainbow Rocks'', în care mai multe personaje din lumea poneilor sunt portretizate și concepute ca oameni într-un liceu și în care au fost puse și personaje noi. Primul film a primit o recenzie mixtă de la critici, fiindcă nu a fost prea incitante și pe placul criticilor, iar multe mămici s-au plâns de înfățișarea acestora și de fustele prea scurte care le pot influența pe copii lor cu înfățișarea acestora. Acestea au spus că le amintește de primele păpuși Barbie sau de păpușile Bratz, iar unora le amintește de Ariel de la The Little Mermaid(Mica Sirenă). Un părinte a comentat că nu i s-a părut rău să vadă un personaj, precum Ariel, în bikini, deci nici personajele de la Equestria Girls nu sunt un pericol pentru copii.Toate aceste personaje au trecut prin multe transformării înainte să ajungă personajele pe care le îndrăgim și le iubim.Spre exemplu multe dintre personaje au avut alte culori și alte nume.

Wiki

Spider-Man 3: Homecoming (2017)

08/07/2017
de catre BORA OCTAVIAN
  • Spider-Man este cel mai popular personaj de benzi desenate din istorie şi bijuteria coroanei pentru Marvel comics, spun realizatorii.  Acum, el revine într-o nouă versiune, proaspătă şi hazlie, produsă de Marvel Studios, care îl aduce pe Peter Parker pentru prima dată pe ecran alături de eroii Universului Cinematografic Marvel.

    Încântat de experienţa sa alături de răzbunători/Avengers, Peter revine acasă, unde locuieşte împreună cu mătuşa May (Marisa Tomei), evoluând sub directa supraveghere a noului său mentor, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter încearcă să revină la vechea sa rutină zilnică – atras de gândul de a deveni ceva mai mult decât un simplu vecin cumsecade – dar atunci când apare Vulturul (Michael Keaton), un nou personaj malefic, acesta devine un pericol pentru toate lucrurile importante din viaţa lui Peter.  Momentul său a sosit, pentru că el este pus la încercare pentru a deveni eroul care trebuie să devină.

    În Omul – păianjen: întoarcerea acasă, Peter Parker încearcă să se alăture Răzbunătorilor. Dar Tom Holland, care-l interpretează pe ţesătorul plaselor de păianjen, are o mulţime de obstacole de depăşit până să se alăture eroilor săi favoriţi.  „După ce trece prin lupta vieţii sale alături de Răzbunători, în timpul Războiului Civil, se trezeşte că nu mai are nimic de făcut”, explică Holland.  „Tony Stark l-a însărcinat să se ocupe de toate problemele cartierului, cum ar fi să dea jos pisicile şi câinii din copaci, să le ajute pe bătrâne să traverseze strada, sau să-i prindă pe hoţii de buzunare – nimic prea periculos.  Dar apoi, Spider-Man dă peste armamentul high-tech, iar asta îl obligă să-şi dezvolte şi să-şi folosească noi abilităţi şi puteri”.

    Iar dacă Peter va deveni demn de calitatea de Avenger, vom vedea până la finalul filmului.

    preluare din Cinemagia

    Daca iti place personajul, arunca o privire si la colectia noastra.

    https://www.hainedecopii.ro/spider-man/

    https://www.hainedecopii.ro/spider-man/

 

Cars 3 (2017)

17/06/2017
de catre BORA OCTAVIAN

„Cars 3 / Masini 3”, un film despre ambitie, revenire si ajutorul nepretuit al unui mentor - in cinema din 16.06.2017 

colectia Cars

 In noul film din seria de animatie „Masini”, produs de Disney-Pixar, il regasim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptand sa revina in mijlocul cursei si avand de infruntat ambitia unei tinere generatii de piloti mult mai rapizi si siguri pe ei.

Desi este genul de sportiv increzator, Fulger McQueen simte ca prezenta noii generatii de cursieri il provoaca sa arate din nou ce poate. „Cand l-am intalnit prima data pe Fulger McQueen era un incepator, dar si un supererou. Avea intreaga viata inainte. Desi s-a descurcat foarte bine de atunci, castigand cinci cupe, e clar ca nu mai e tanar si in voga”, spune regizorul Brian Fee.

Pentru a reda cat mai bine lupta pe care o duce un veteran al unui sport ca sa revina in cursa, realizatorii „Masini 3” l-au consultat pe Jeff Gordon, un reputat campion al NASCAR si pe seful echipei lui, Ray Evernham. „Am facut foarte multa munca de documentare, ne-am inspirat din alte sporturi, dar ne-am axat mai ales pe pilotii NASCAR. Ei incep la o varsta frageda si intreaga lor existenta se invarte in jurul sportului. Am vorbit inclusiv cu un psiholog sportiv care ne-a explicat ca cei mai multi piloti nu stiu sa faca altceva si nici nu isi imagineaza ca ar putea sa faca altceva”, spune regizorul noului film.

Nici Fulger McQueen nu isi poate imagina ca ar putea sa faca altceva in viata. Insa, pentru a reveni in cursa are nevoie de ajutorul unei tinere tehniciene, Cruz Ramirez, care are propriul plan sa castige. Cruz Ramirez este foarte bine pusa la punct cu noile tehnologii din domeniu si stie exact cum sa ii motiveze pe piloti. Fulger McQueen, insa, e de moda veche si isi da seama ca el si tehniciana au acelasi scop, dar vad drumuri complet diferite pentru a ajunge la el, iar asta e in sine o provocare.

thanks to RALUCA ULUITEANU

Buburuza si Motanul Negru (Miraculous Lady Bug & Cat Noir)

03/06/2017
de catre BORA OCTAVIAN

Actiunea se desfasoara în zilele noastre la Paris, serialul se concentrează asupra adolescenților Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste. Când apare răul, Marinette se transformă într-o super Buburuza, în timp ce Adrien transformă într-un supermotan - Cat Noir. Cei doi lucrează împreună pentru a proteja Parisul de personajul negativ, misteriosul Hawk Moth, care ravneste și încearcă să  le fure puterile , prin utilizarea de "akuma" , fluturi iplini cu energie neagră, pentru a transforma cetățenii obisnuiti în zombi.

Eleva de liceu Marinette se gândeşte întotdeauna la aspectele pozitive ale vieţii şi adoră să-i ajute pe alţii în rezolvarea problemelor. Impulsivă şi energică, ea nu are obiceiul să se uite înainte de a sări! Chiar dacă Marinette este, de obicei, foarte încrezătoare, ea îşi pierde stăpânirea de sine în faţa dragostei sale secrete Adrien – un lucru pe care în postura de eroină, Buburuza nu l-ar face niciodată.(WIKI)

http://disneychannel.disney.ro/miraculos

vezi colectia noastra:

https://www.hainedecopii.ro/miraculous

Miraculous

The LEGO Batman

10/02/2017
de catre BORA OCTAVIAN
Un nou film care sa-i incante pe cei mici 

The LEGO Batman

Sunt schimbari mari în viata orasului Gotham City, iar dacă el vrea să salveze orașul de la preluarea ostila a lui Joker, Batman ar trebui să renunțe sa fie doar un justițiar singuratic si sa încerce să conlucreze si cu alte personaje.
Bruce Wayne nu trebuie să se ocupe numai cu criminalii din Gotham City, dar, de asemenea, are si responsabilitatea de a crește baiatul adoptat.

 

 

 

"TROLLS" - cele mai vesele personaje !

15/11/2016
de catre BORA OCTAVIAN

Creatorii peliculei Shrek și DreamWorks Animation prezintă Trolii, o comedie inteligentă, amuzantă și obraznică despre căutarea fericirii și până unde sunt unii dispuși să meargă pentru a o obține.  Filmul transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac. 

După ce familia Bergen invadează satul Trolilor, Poppy, cel mai vesel Trol, și prea-prevăzătorul și țâfnosul Branch, pleacă într-o călătorie, încercând să-și salveze prietenii.  Misiunea lor e plină de aventură și întâmplări, pe măsură ce această pereche nepotrivită încearcă să se tolereze reciproc, astfel încât să ducă misiunea la bun sfârșit.  

Filmul prezintă și lumea unică inspirată din fibre, ghemotoace, blană, sclipici și culori vii.  Publicul va fi învăluit complet de acest univers tactil și îmbietor—producătorii îl numesc „imersie estompată”—diferit de orice alt film. Apoi, avem coafurile înalte din păr de culoarea bomboanelor, semnul distinctiv și mândria Trolilor de pretutindeni. (Cinemagia)

 

Va oferim o colectie noua, plina de culoare

https://www.hainedecopii.ro/trolls/ 

SOY LUNA - cel mai "in voga" personaj dela Disney

21/08/2016
de catre BORA OCTAVIAN
Luna Valente (Karol Sevilla) duce o viaţă fericită în Mexic. Ea lucrează câteva ore pe zi livrând mâncare pe roţi, lucru care îi permite să-şi petreacă cea mai mare parte a timpului liber făcând ceea ce-i place cel mai mult: să fie împreună cu cel mai bun prieten al ei, Simon, şi să patineze cu rolele pe faleza din Cancun. Viaţa Lunei ia o întorsătură neaşteptată atunci când se mută împreună cu familia ei în Argentina. Luna îşi găseşte consolarea în patinele ei şi descoperă Jam & Roller. Aici, la pista de patinaj, ea face cunoştinţă cu fermecătorul Matteo. Cu determinare şi entuziasm, Luna va dezvolta o pasiune nouă pentru patinajul în stil liber, se va întâlni cu prieteni noi, se va îndrăgosti şi îşi va descoperi adevărata identitate. (http://www.disney.ro/disney-channel/seriale/soy-luna)
 
Noua colectie, inspirata din acest serial minunat se poate vedea aici 

"The Secret Life of Pets" - Ce animal de companie ti se potriveste?

05/08/2016
de catre BORA OCTAVIAN

Din 8 iulie ruleaza in cinematografe filmul de desene animate "Viata Secreta a Animalelor de companie"  - in limba romana "Singuri acasa", si am profitat de ocazie pentru descoperi ce animal se potriveste carui tip de persoana.


Dar ce fac de fapt animalele noastre de companie cand nu suntem acasa toata ziua? Aceasta intrebare defineste noua animatie care are ca titlu original “The Secret Life of Pets”, care tradus ar insemna “Viata secreta a animalelor de companie”. Un lucru este cert, este mai putin plictisitor decat ai crede.

Energicul si educatul catel Terrier Max locuieste cu stapana lui intr-un apartament dintr-o cladire din New York, cand intr-o zi, aceasta se intoarce acasa cu un animal nou de companie, Duke, un caine care nu e de rasa si care ii va face viata lui Max si a celorlalte animale din cartier un calvar. Dar la ce altceva v-ati fi asteptat? O armata de animale abandonate sub ordinele unui iepuras nebun si diabolic si multa, multa actiune!

Cainele, pisica, soarecele – cele mai populare animale din peisaj

Un animal de companie poate sa-ti imbogateasca viata de zi cu zi cu multe momente frumoase. Poti sa regasesti in el un prieten care te tine destul de ocupat, cu care te poti juca ore in sir si pe care sa il dragalesti si care va fi intotdeauna acolo pentru tine. Dar oare ai destul timp liber pentru animalutul tau si pentru toate nevoile lui? Ai capacitatea de a acoperi fara probleme toate costurile pe care le implica detinerea unui animal de companie precum mancarea si veterinarul? Sa fie oare sufrageria ta destul de spatioasa si adaptabila pentru el?

Iti voi da niste ponturi pe care poate ar fi bine sa le iei in considerare inainte sa te gandesti sa achizitionezi sau sa adopti un animal.

Cainele:

Cainele este unul dintre animalele care are necesita de cea mai multa atentie. Are nevoie sa fie plimbat in fiecare zi si sa se bucure cat poate de mult de grija stapanului sau a stapanei. Este absolut necesar sa se simta iubit, sa aiba o casa spatioasa pentru a putea face ceea ce ii place cel mai mult, sa adulmece.

Daca face parte dintr-o familie numeroasa, este important pentru el sa inteleaga cine este de fapt stapanul, de cine sa asculte si ce sarcini trebuie sa indeplineasca.
Cu toate astea, toti membri familiei sunt implicati in cresterea si educarea lui, in special in ceea ce priveste costurile mancarii luna de luna si veterinarul, lucruri ce trebuie luate serios in considerare inainte sa achizitionezi un catel.

Sfatul nostru:
Este foarte important sa studiezi si sa citesti despre rasa pe care doresti sa o cumperi/ adopti pentru a intelege daca modul tau de viata si conditiile pe care le ai se potrivesc personalitatii si nevoilor lui.

Pisica:

Pisicile sunt unele dintre animalele cu cea mai puternica personalitate. Asa cum pot sa fie cele mai dragalase si jucause, in orice moment pot sa se schimbe brusc.
Multi oameni sunt fascinati de comoditatea si felul lor delicat si mladios de a fi, dar in orice caz este din nou foarte important sa intelegi daca apartamentul sau casa unde o vei tine este potrivita si adaptata nevoilor lor.
O pisica traieste in medie 15 ani si e absolut necesar sa stii cum sa te comporti cu ea in functie de varsta pe care o are, exact cum procedati cu copiii vostri.

Sfatul nostru:
Inainte sa cumperi sau sa adopti o pisica, intreaga familie ar trebui testata pentru a vedea daca nu exista vreun membru alergic la pisici pentru a nu avea suprize pe viitor.

Rozatoarele (iepuri, cobai, hamsteri):

Rozatoarele sunt ideale pentru persoanele sau familiile care au case putin spatioase si mai ales pentru copii, pentru ca sunt animale destul de simple care nu necesita foarte multa ingrijire.

In orice caz, sa nu subestimati nevoia si atentia de care au nevoie, deoarece o cusca nu se curata singura si tot vei fi nevoit sa o hranesti in fiecare zi.
Cand te hotarasti sa cumperi sau sa adopti o rozatoare, factorul cel mai important pe care trebuie sa il iei in considerare este daca este un animal sociabil sau unul mai singuratic. Hamsterul si chincila sunt animalute care petrec mult timp singure fara probleme. Soarecii, aricii-pigmei, iepurii si porcusorii de guineea au nevoie de un al doilea prieten ca sa fie fericiti.
De asemenea, cusca este un element crucial pentru ca rozatoarea sa se simta implinita si delectata cu mediul ei. E important sa fie destul de spatioasa, sa aiba niste obstacole si modalitati de a se mentine activa inauntru. De cele mai multe ori, in magazinele de animale custile sunt mult prea mici in special pentru iepuri.

Sfatul nostru: Puneti-va in locul rozatoarei si imaginati-va cum v-ar placea sa fie casa voastra. In acest fel, va veti lasa imaginatia sa zboare si ii veti construi o casuta pe masura si adaptata nevoilor ei.

Pasari si perusi:

Inca de pe vremea bunicilor nostri erau foarte populare pasarile cantatoare si papagalii ca animale de companie in casele oamenilor.
Pasarile nu au nevoie de suportul si atentia constanta din partea noastra, asadar sunt animalele ideale pentru persoanele care au o viata ocupata, care petrec mult timp la lucru sau la scoala.
Cu toate acestea, pasarile sunt animale sociale si prefera sa nu traiasca singure. Ideal ar fi sa le cumparati inca un partener pentru a forma un cuplu.
Mediul perfect este un spatiu de locuit imitat si de asemenea mult mai usor de transportat. In comparatie cu un caine sau o pisica, costurile anuale pentru intretinerea unei pasari nu sunt foarte ridicate.
In orice caz, inainte de a face o achizitie, ar trebui sa fiti constienti ca aceste animalele pot fi uneori foarte zgomotoase si sa intelegeti ca e perfect normal sa ciripeasca mereu.

Sfatul nostru: Atentie! Unele alimente nu ar trebui sa ajunga in apropierea perusilor deoarece acestea actioneaza ca o otrava pura pentru micile pasări: ciocolata, cafeaua, avocado sau produse lactate cu lactoza.