Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre dans

28/02/2021
de catre de test eu
Pentru copii, dansul reprezintă o șansă de a se exprima de la o vârstă fragedă. Există multe aspecte pozitive pe care studiul dansului le aduce celor mici. Mișcarea este un mijloc alternativ de comunicare la limba vorbită.
Dansul este rigoare, disciplină, formează personalitatea copilului însuși. Mulți părinți își fac copiii să înceapă să studieze dansul încă de la trei ani. Nu există nicio îndoială că, pentru copii, școala de dans reprezintă, prin urmare, nu doar un loc în care pot începe studierea unei pasiuni și a unei discipline artistice, ci și ceva mult mai mult. Școlile de dans devin o parte integrantă a vieții de zi cu zi și a pregătirii copiilor noștri.
Mulțumită dansului, copiii pot spune povești, se poate spune, pot experimenta relația și colaborarea cu celălalt, cu grupul și cu spațiul, dezvoltând în același timp propriul limbaj și simțul ritmului.
 
 
Profesorul de dans este o figură foarte importantă în creșterea copiilor.
Școlile de dans devin o parte integrantă a vieții de zi cu zi și a pregătirii copiilor noștri
trad.din italiana
Elena Parmegiani
 

Isadora Dance, ca brand pentru școli

Avantajele unui parteneriat cu Isadora pentru școli:

• 10% reducere la toate articolele la comandarea tinutelor pentru o școală sau clasă (la comenzile dela 1000 ron)

• Transport gratuit pentru școli.

• Promoție: ne place să împărtășim fotografii și videoclipuri ale cursurilor în tinutele noastre și menționăm contul școlii pe social media.

• gama noastră largă de marimi permite îmbrăcarea diferitelor grupe de vârstă într-o singură tinuta: stilurile noastre sunt disponibile în dimensiuni pentru copiii dela 2 ani până la 16 ani.

• Avem o varietate de modele diferite în aceeași culoare, deci există o opțiune de a alege o culoare ca a școlii tale, stil care permite elevilor să aleagă designul în funcție de preferințele lor individuale sau să utilizeze modele diferite în aceeași culoare pentru diferite grupe de vârstă.

• Îmbrăcămintea noastră de dans este rezistentă; designul și tehnologia iau în considerare intensitatea dansului și a activităților sportive. Materialele sunt certificate OekoTEX 100, si sunt cusute in Romania.

 

• Îmbrăcămintea de balet si dans modern de înaltă calitate îmbunătățește imaginea școlii.

• O tinuta uniforma ajută un grup să iasă în evidență. Costumele pot avea "logo" brodat.