Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

"Knittex"- mai mult decat un brand local

04/09/2023
de catre de test eu

Cine suntem noi?

Suntem o companie de familie care produce articole de ciorapi pentru femei, copii si barbati, care este pe piata de peste 35 de ani ca firma KNITTEX. Toate procesele de producție, începând de la proiectare, au loc în fabrica din Łódź. De 5 ani, introducem produsele noastre pe piață sub noul brand NOQ by Knittex, tot sub acest brand ne puteți găsi la standurile companiei noastre din Polonia. De asemenea, suntem prezenți în zeci de țări din întreaga lume. intre care si Romania

Dintre produsele pentru copii, suntem renumiti pentru colantii din vascoza. Copiii le iubesc datorită moliciunii, ușurinței de a fi imbracati și a diversitatii culorilor.

Ce ne face să ieșim în evidență?

În primul rând, o abordare foarte atenta a subiectului calității. Calitatea și confortul de utilizare sunt prioritatea noastră. Nici măcar cea mai interesantă idee nu va intra în producție dacă înseamnă a nu crea ceva interesant ca aspect, dar nu de foarte bună calitate. A doua noastră trăsătură distinctivă este să facem lucruri extraordinare.

Suntem prezenti pe piata romaneasca in magazinul on-line Tiffany Kids cu produsele pentru copii, cu o colectie diversa si calitate foarte buna.

 

 

https://www.hainedecopii.ro/knittex/