Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

DD Step & Ponte 20 Incaltaminte de inalta calitate

12/03/2018
de catre BORA OCTAVIAN

PPOIECTARE SI TEHNOLOGIE DE FABRICATIE
D.D. Step oferă încălțăminte de înaltă calitate pentru copii. Încălțămintea aleasă în mod corespunzător ajuta la o dezvoltare armonioasa si un mers corect al copiilor. La proiectarea produselor noastre, întotdeauna am pus foarte mare accent să cream pantofi confortabili pentru ocrotirea sănătătii.

Conform actualului trend,  produsele noastre sunt la moda, confortabile și anatomic corecte. In perioada de dezvoltare a copiilor incăltamintea noastre permite picioarelor și degetelor picioarelor o mișcare  liberă și un maxim de protecție. Astfel încât copii se pot juca fericitii in timpul desfășurării activități de zi cu zi.

In procesul de fabricatie a pantofilor  D.D. Step se  folosesc cele mai recente tehnologii care sunt combinate cu măiestria clasicilor. Cei mai multi dintre pantofii noștri sunt realizati cu tehnologia de coasere 3D, reducind astfel utilizarea de adeziv, evitand produsele chimice.

MATERII PRIME
Pantofii joacă un rol foarte important în obtinerea  confortului în miscare. Acordăm o mare atenție la materialele prime utilizate pentru pantofi. Pielea naturală de înaltă calitate oferă delicatețe și sensibilitate pentru utilizatori.

UŞOR, FLEXIBIL, TALPĂ DE GUMĂ ANTI-ALUNECARE
Tălpile D.D. Step sunt realizate din cauciuc natural. Cauciucul pur  garantează flexibilitatea și durabilitatea produsului si totodată pantofii fiind ușori reduc efortul in miscare .Ca urmare a flexibilitatii talpilor de cauciuc natural ale pantofilor D.D.Step mersul copiilor va deveni o  placere.

PIELEA SUPERIOARĂ DE INALTĂ CALITATE
Toate produsele D.D. Step sunt realizate din piele autentica de calitate.
Pieile de vită de prima calitate sunt selectate cu grijă în scopul de a utiliza piese de grosime corespunzătoare pentru fețele pantofilor. La stârsitul procesului de fabricatie, acesta va avea ca rezultat o încălțământe perfecta pentru copii.

PROTECTIE SPORITĂ PENTRU DEGETELE PICIOARELOR
In final forma protecției sporite, oferă degetelor de la picioare o miscare libera. Înălțimea adecvată a produselor noastre asigură libertatea picioarelor.

SUPORT ARMAT LA CĂLCAI
Folosind la incălțamintea noastra suportul armat  la călcâi, aceasta garantează cea mai bună rigidizare interioară de lungă durată.Ridigizarea calcaiului este necesara pentru un mers sanatos.  PVC-ul format cu placă de rigidizare poziționata între partea superioară și căptușeală, nu este în contact cu picioarele copiilor, cu toate acestea susțin călcâiul in unghiuri corecte.

TĂLPI INTERIOARE
Componentele  folosite respectă standarde ridicate de inaltă calitate. Ne străduim, ca materiile ce au contact cu pielea picioarelor să  fie din materiale naturale. Tocmai de accea la căptușeala interioară și suprafata tălpii interioare s-a folosita piele naturală.

CONSTIENTIZAREA PROBLEMELOR DE MEDIU
Acordam  întotdeauna  o mare atenție la calitatea remarcabilă a produselor noastre. Pentru noi, este foarte important, să oferim un mediu sănătos pentru generațiile viitoare. Excludem substanțele  nocive ale fiecărui component. Acordam o mare atenție la excluderea substanțelor chimice periculoase in demersul fabricării. Calitatea produselor este verificata în mod regulat în laboratoare conform  standardelor Uniunii Europene. D.D. Step este mai mult decât incăltăminte, acordând confort  pentru copii și un sentiment de liniste pentru parintii responsabili.
Cutiile noastre de pantofi sunt 100% din hârtie reciclată,salvănd sute de copaci în fiecare an.

 

https://www.hainedecopii.ro/d.d.step

In perioada când copiii încep  primii pași, acestia merg ridicindu-se pe vârful degetelor, astfel incat  toată greutatea  lor se bazează în principal pe partea interioara a picioarelor. Așa cum sunt ele în creștere, musculatura, tendoane și oasele picioarelor sunt în curs de dezvoltare și de consolidare.

,Este foarte important pentru consolidarea muschilor piciorului mersul desculț în aer liber,exercitiile pe un teren natural, care contribuie la acest progres. Picioarele copiilor cresc si se schimba continuu  pâna devine adult, acordandu-i direcția  sănătoasă a structurii acestuia.

Un alt factor esențial este de a purta incăltăminte care este adecvata picioarelor și vârstei. De obicei, marea majoritate a copiilor nu au nevoie de încălțăminte specială. Muschii picioarelor lor sunt consolidate suficient, astfel încât acestea vor suporta greutăți si  nu se vor forma erorii corporale.

Cu toate acestea, uneori, avem nevoie pentru a ajuta picioarele copilului pentru a obtine postura corectă, și în cazul în care muschii nu sunt în măsură de a ține pasul cu creșterea bruscă a unui copil. Este necesar să se poarte pantofi speciali dacă dorim să prevenim suprasolicitarea  ligamentului și musculaturii în jurul călcâiului, dacă doriți să evitatii inclinarea spre interior a calcaiului. Pantofii pentru copii cu supinatie corectează  sprijinul picioarelor pentru a menține  poziția corecta.

Supinația inseamnă că  talpa este înclinata, pentru copii gamba si oasele trebuie să fie paralele astfel prevenind formarea unui picior X și durerile în picioare în timpul mersului pe jos, acest lucru la copil se poate  preveni prin surpare  la arcul longitudinal, scolioza, genunchi, ligamentelor, tensiune și alte prejudicii.

La  datorită noii tehnologii folosite, nu se va observa diferenta intre un pantof "normal" fiind construit cu o ridicare de 5 mm, supinatia este introdusa în interiorul talpii. Cu această modalitate și a designului , produsele  sunt la modă,ca urmare copiii ii poarta cu plăcere, in scurt timp dând pozitia corectă picioarelor.

Forma bombeului este conceputa cu atenție pentru a lăsa suficient loc pentru degetele de la picioare pentru a se misca confortabil. Toate produsele Ponte20, partea superioară precum și captuseala, sunt realizate din piele de calitate superioara. La acești pantofi, partea interioară  a călciului este ridicata cu 5 grade conform unei modalității speciale.

Pantofii  oferă o soluție pentru cei care consideră că este important ca mersul copiiilor lor să fie corectfolosind o incalțaminte mai sănătoasă, și să contribuie astfel la dezvoltarea armonioasa a picioarelor copiilor.

 

https://www.hainedecopii.ro/ponte-20/