Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

LOL Surprise - un brand surprinzator !

04/04/2019
de catre BORA OCTAVIAN

LOL Surprise, descoperind fenomenul !


În magazinele de jucării se vand imediat Ele vor sta in rafturi o după-amiază și "vor zbura".
Sunt păpușile LOL Surprise, un produs al MGA Entertainment care a obținut faima datorită videoclipurilor promoționale YouTube.
Despre ce vorbim? Ei bine, păpuși care sunt  de doar 5 centimetri și costă aproximativ 15 euro.
Secretul succesului lor constă în prezentarea și varietatea lor (există diferite familii: clubul Glitterati, clubul Opposites,Spirit club, Glee, teatru, atletism și dans ... ), care face ca cei mici sa doreasca să le colectioneze.
Surprizele LOL sunt caracterizate în principal din elementul surpriza. Ele sunt prezentate într-o minge, stil de ou Kinder, format din șapte straturi care sunt despachetate.

În interiorul mingii, dvs. descoperiți un mesaj secret care dă indicii despre clubul căruia îi aparține pălăria, niște autocolante, o sticlă, pantofi, haine, un accesoriu surpriză și, în cele din urmă, păpușa.
Aceste păpuși au trezit  interesul imediat al copiilor datorită ambalajului sau a  modului de ambalare care o acoperă, si care este uimitor.

Aceste papusi au generat un adevarat fenomen nemaivazut de ani buni in randul fanilor datorita modului in care sunt impachetate. Acest lucru este o sursa excelenta de material pentru YouTube, unde a devenit un "fenomen al despachetarii", multi oameni inregistrand procesul strat cu strat pentru a descoperi aceasta papusa, in final obtinand milioane de vizualizari si generand multa nerabdare in randul copiilor.

Noua colectie de moda inspirata de papusile LOL este plina de culoare si surprinde prin diversitate.

mai mult ...https://www.hainedecopii.ro/lol-surprise/